fbpx

Recenze LEGO hotel v Kutné Hoře

kutna hora s detmi

Máte doma milovníky stavebnice LEGO a chtěli byste je překvapit něčím neobvyklým? Vezměte je do Muzea LEGA v Kutné Hoře, kde můžete strávit noc jedinečném LEGO hotelu a užívat si herny celý den.

V únoru jsme dostali pozvání do Muzea LEGA v Kutné Hoře s možností strávit zde noc v hotelu. Když jsem se o tom dětem zmínila, nemohly skoro dospat, jak moc se těšily. Kdybychom ale věděli, že naše očekávání předčí realitu…

Muzeum LEGA v Kutné Hoře najdete v těsné blízkosti Kostnice. Dá se tu poměrně dobře zaparkovat a je tu klid.

lego hotel kutna hora

Jako hosté hotelu můžete využívat herny muzea i po zavírací době. V sekci pro ubytované najdete ještě další stolečky se stavebnicí, které budou jen pro vaše děti.

My jsme měli čtyřlůžkový pokoj, ve kterém měly děti k dispozici krabici plnou LEGA, na kterou se vrhly ve chvíli, kdy jsme otevřeli dveře a byl trochu problém je zahnat do postelí.

Co myslíte, že mě ráno vzbudilo? Ano, zvuk přehrabovaní se v LEGU. 

Pokoje v hotelu mají skvělé detaily- povlečení s motivem LEGA, koupelny s barevnými dlaždicemi, které také evokují kostky!

Ubytovat se můžete do 17 hodiny, kdy končí provoz muzea. V případě pozdějšího příjezdu na vás budou čekat klíče v bezpečnostní skříňce na kód.

Jako hosté máte v ceně i vstup do muzea. To můžete projít i po zavíračce a být tu sami. Součástí muzea je i velký obchod, ze kterého si jistě nějakou krabici domů odvezete.

lego hotel

Já jsem byla nadšená z kavárny, kde u každého stolu byla přepravka s LEGO kostkami, takže si děti mohly při jídle stavět. Některá místa byla obsazená kostlivci v životní velikosti.

Našim dětem se nejvíc líbila herna s bazénky, kde strávily nejdelší dobu.

Součástí pobytu byla bohatá snídaně, která se podávala v kavárně a my jsme si moc pochutnali.

Pokud pojedete do LEGO hotelu za pěkného počasí, můžete si užít poměrně velkou zahradu, kde jsou houpačky, velký model kamionu a dá se tu i grilovat!

Ceník i aktuální obsazenost najdete tady.

Návštěvu Muzea LEGA s přespáním v LEGO hotelu v Kutné Hoře doporučujeme všema deseti. Byli jsme nadšení a rozhodně se sem ještě vrátíme!

Naše další tipy na výlety najdete tady a pro další tipy, co dělat s dětmi v Kutné Hoře, se podívejte sem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Scroll to top