fbpx

Pojďte si hrát! Hry a hračky z Bonami

Věděli jste, že na jednom z nejoblíbenějších e-shopů s nábytkem Bonami můžete sehnat i designové dárky pro děti a hračky?

Taky pro vás byl době zavřených kamenných obchodů téměř nadlidský úkol sehnat jakýkoli dárek – dětem k narozeninám, svátku nebo jen tak?

Dostali jsme možnost si vybrat na stránkách Bonami několik věcí k otestování a chtěla bych vám představit hry a hračky z jejich nabídky, které máme doma v pokojíku.

Vybrala jsem dětem tři hračky, které odpovídají jejich věku 2 a 4 roky a zaujal mě jejich design.

 

Bingo se zvířátky

Mě i děti baví ilustrace zvířátek z této hry. Balení obsahuje 24 kartiček se zvířaty a 4 domečky s 6 zvířátcích. Úkolem je najít svoje zvířata a dát je do domečku. Se starší hrajeme s kartičkami otočenými, s mladším vezmeme jeden domeček a v hromádce hledáme příslušná zvířata.

Dětem se hra líbí, rády ji hrají a doporučila bych ji od 2 let. Může hrát 24 hráčů.

bonami pro děti

Head and tails – Hlavy a ocasy

Tahle hra mi padla hned do oka. Má úžasné ilustrace, které na Bonami najdete ještě na dalších produktech. Možnosti hry jsou hned dvě. Buď hledáte ke každé zvířecí hlavě správné tělo, nebo necháte vzniknout úplně nové zvíře, které pak s dětmi můžete pojmenovat. Například můžete nasadit ke krokodýlovi tygří tělo apod. Zábava zajištěna.

bonami recenze

Montessori skládačka – tělo

V pěti vrstvách skládačky se dítě seznámí s anatomií lidského těla a jednotlivými soustavami tak, že dílky vkládá do těla. Vybrat si můžete kluka nebo holku. Hodí se pro děti přibližně od dvou a půl let.

Bonami recenze

Může se hodit i jako tip na dárek ke Dni dětí.

Když mrknete na stránky Bonami, uvidíte velký výběr věcí pro děti od zařízení pokojíčků, různých dekorací, tetovaček, her a hraček. Líbí se mi, že můžete vybrat vzdělávací hru v zajímavém designu, který zaujme děti i dospělé. Věřím, že ať už budete hledat dárek pro kohokoli, určitě svým výběrem neuděláte chybu.

Co jsme otestovali a doporučujeme ostatním? Jukněte na naše další články tady.

2 Komentáře

  1. Lucka321
    29. 12. 2021

    Mají tam hezký výběr, ale když jsem hledala nějaké kreativní hračky, tak jsem toho až tolik nenašla. Ráda nakupuji tady https://www.kreativni-hracky.com/ kde mně i s výběrem poradí.

    Odpovědět
    1. Rodina cestuje
      13. 1. 2022

      To je pravda. Přecijen je to spíš obchod zaměřený na nábytek. Mně se u nich líbí výrobky značky Djeco. Za tip na eshop děkuji 🙂

      Odpovědět

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Scroll to top