fbpx

Ateliér v lese – hry a aktivity pro děti

Nádherné ilustrace a zábavné vzdělávací hry – to je Ateliér v lese. Knihovna her a aktivit pro všechny zvídavé děti, které si rády hrají!

Aktivity jsou rozdělené podle věku dětí a podle tematických okruhů a zaujmou jak kluky, tak holky.

První sada, kterou jsme si od Ateliér v lese objednali byl Les – aktivity pro děti 1-3 roky, který obsahuje 9 různých her a aktivit a PDF k vytištění stojí 90 Kč.

ateliér v lese

Jaké aktivity zde najdete? Ukazovací podložku, kartičky se základními informacemi o zvířatech,  kruhové karty s čísly, přiřazování stínů a stop zvířat, několik druhů puzzle, seřazování podle velikosti a aktivitu na přiřazování počtu.

Připravte se, že budete hodně tisknout, laminovat, stříhat, ale výsledek bude stát za to!

Pokud doma nemáte tiskárnu ani laminovačku, nebo prostě nemáte čas ani náladu, můžete si sady zakoupit jako polotovar s dodáním poštou. V tom případě budete jen stříhat. Cena je ale vyšší.

Aby se nám některé kartičky nepoztrácely, pořídila jsem nalepovací suchý zip, díky kterému dílky drží na místě a pro děti je odlepování a přilepování nejen tréninkem jemné motoriky, ale taky zábavná činnost.

Protože se mi ilustrace Ateliéru v lese moc líbí a jejich aktivity jsou nás doma baví, pořídila jsem pro děti další – dopravní prostředky, louku, moř a rybník. Některé činnosti jsou v rámci stejného věkového určení podobné, vybrala jsem tedy od každého něco, aby se činnosti neopakovaly a byly pro děti atraktivní.

Zároveň stojí za to dodat, že zde můžete najít spoustu aktivit, které jsou ke stažení zdarma!

ateliér v lese

Teď už jen postupně vytisknout, zalaminovat a jdeme si hrát!

Pokud jste doma super tvořiví a aktivity Ateliéru v lese vám budou málo, můžete se podívat na stránky PDF knihovny, která obsahuje nejen výše zmíněné aktivity, ale i výtvory z dílny Ani Muk. Tady najdete přes 350 aktivit, 800 stran materiálu, 40 témat pro všechny zvídavé a hravé děti od 1 roku až do 10 let! Kupuje se zde členství, díky kterému můžete neomezeně stahovat.

Členství můžete vyzkoušet, abyste věděli, do čeho jdete.

Samozřejmě na internetu najdete spoustu různých pracovních listů, her a aktivit, které jsou ke stažení zdarma. Na druhou stranu takto můžete podpořit šikovné tvůrce v jejich práci a zároveň podle mého názoru jsou velmi kvalitně zpracované a jejich ilustrace jsou opravdu moc pěkné.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Scroll to top