fbpx

Navštivte Peklo – hotel pro malé děti

rodina cestuje peklo
Není to baby friendly hotel, je to hotel přímo pro děti. Možná jste už o něm slyšeli, ale podle recenze na hotel Peklo si nejste jisti, zda je to místo pro vás? Někteří rodiče jej milují a další by sem nikdo nedostal. I my jsme tento hotel nedaleko Jablonce nad Nisou navštívili a ráda se s vámi podělím o to, jak se nám tam líbilo.

Asi nejdůležitější fakt, který byste měli vědět, než do Pekla pojedete je ten, že se jedná o hotel PRO DĚTI! Je tedy vhodný pro rodiče, kterým nevadí s dětmi trávit čas v hernách a užívat si dětských „radovánek“. Rozhodně to není místo pro ty, kterým křik a hemžení dětí vadí nebo preferují individuální cestování.

V hotelu Peklo se nachází herny rovnou 4 a každá je jiná. Největší je nad jídelnou a probíhají zde animační programy. Menší hernu s kuchyňkou najdete hned u recepce. Další je loď s čerty a poslední herna se mi líbila nejvíc – byla plná kuliček.

Hotel má svůj vlastní bazén, ve kterém dopoledne probíhaly organizované lekce plavání a odpoledne jsme se mohli zapsat na volné hodiny.

hotel peklo herna

Chodby jsou posety dřevěnými dekoracemi a herními prvky. Kolem oken u herny jsou dřevěné koleje na vláčky, různé dřevěné activity boardy a hlavolamy.

Pokoje jsou pěkně zařízené, v koupelně najdete nočník, sedák na záchod a na chodbě u pokoje přebalovací pult. Hned před dveřmi našeho pokoje byla kuchyňka s lednicí, konvicí a mikrovlnkou, kde bylo možné si ohřívat jídlo. Všude po hotelu najdete barely s pitnou vodou.

Venku před hotelem je několik hřišť, v létě jsou tam prý trampolíny a půjčovna všemožných vozítek pro děti.

Hned u hotelu je vlek a dětská sjezdovka.

hřiště hotel peklo

Výbornou vychytávkou Hotelu Peklo je to, že místo klíčů máte náramek s čipem, takže odpadá neustálé hledání klíčů. Zároveň se čipem otevírají i vchodové dveře, tím pádem je minimalizované riziko, že vám vaše dítě uteče z hotelu ven.

My jsme se sem vydali s cestovní kanceláří, která do Pekla jezdí a má pro děti i rodiče připravený program. Normálně s cestovkou nejezdíme a vše domlouváme sami, ale tentokrát jsme udělali výjimku.

Výhody, které oceníte, když pojedete s cestovní kanceláří:
  • pro děti jsou připravené lekce plavání podle věku a plaveckých dovedností
  • několikrát za den jsou organizované animační programy pro děti
  • večer mají děti společný večerníček – zúčastnili jsme se jednou, protože jsme to nějak nestíhali – probíhala aromamasáž dětí
  • můžete si zaplatit hlídání dětí nad rámec animačního programu
  • odpoledne si můžete zacvičit aqua aerobic
  • můžete se objednat na masáž nebo kosmetiku přímo v hotelu
Nedostatky a co se mi nelíbilo
  • program byl tak pestrý a uvnitř hotelu se dalo pořád kde hrát, že jsme se během 4 dnů podívali ven jen jednou, když jsem uspávala děti v kočárku. To je škoda, protože okolí je vážně krásné. Zároveň to bylo i tím, že v listopadu se už brzy stmívá a ve tmě se nám ven chodit nechce.
  • Sabince jsem objednala plnou penzi, což bylo naprosto zbytečné. Nejen, že dospělé porce byly opravdu vydatné, ale hlavně proto, že celá jídelna je plná herních prvků a řekla bych, že mnoho dětí mělo problém s tím, soustředit se na jídlo než na hry.

Jedno deštivé dopoledne jsme využili k návštěvě nedaleké továrny na výrobu hraček Detoa.

Celkově se nám v Pekle líbilo. Bylo to něco jiného než na co jsme zvyklí, ale jak Sabča tak i já jsme odjížděly plné dojmů a zážitků a možná, že se sem ještě vrátíme.

Byli jste v Pekle? Bylo to pro vás peklo nebo se vám tam líbilo?

Rezervovat pobyt si můžete tady.

Naše další tipy na výlety najdete zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Scroll to top